Tjo bree

Känner att jag bara lägger in massa onödiga inlägg lite här och var på bloggen. Men ska verkligen skärpa mig för att göra allt så bra som möjligt. Statistiken har redan börjat höjas och rekordet slogs idag. Imorgon kommer jag till att börja med typ blogga och ta det lugnt sen på eftermiddan så kommer kompisen Alice hit. Hon bor inte här så vi ses inte så ofta. Förut när jag inte bodde här så var vi bästa kompisar så våra föräldrar är väligt bra kompisar och sånt. Det ska bli askul att hon kommer, får se om hon vill gästblogga eller lägga upp en video eller nått sånt. 
 
Resten av svaren på frågestunden kommer imorgon så ni får hålla ögonen öppna. Om ni vill kan ni fortfarande fråga frågor. Majoriteten är ju frågor om Markus och mig haha. Men för sig det är faktiskt ganska kul och intressant att läsa om. Flera undrar hur vi blev ihop. Jag kommer svara på det i del 2! 
 
Nu har jag lite smått tråkigt. Ska fixa i ordning mig ganska snart för att sova. Intressantare och roligare inlägg kommer, ska försöka verkligen. Jag måste ju ge lite fler sminktips! Har inte varit så bra på det hittills. Funderar även på att skaffa videofyme och vlogga mer. Göra olika sminkningar och challenges. Vi får se om det blir så. På riktigt seriöst vad är det för inlägg jag just skrivit... Haha! Så ointressant fakta att jag typ somnar själv när jag läser det. Men lite update bara. 
 
Nu ska jag inte ta mer av din tid, vi hörs imorgon. Godnatt! <3
 
Kram Tyra

Myyser

Just nu ligger jag i soffan och myser lite med Markus. Dagens update har väl varit helt okej men kommer säkert flera inlägg lite senare idag. Kan inte riktigt blogga just nu men gör det senare ;)
 
Kram Tyra

Är med i veckans blogg!

Otroligt fin blogg som nu har veckans blogg tävling. Tycker verkligen ni borde vara med :) Tryck på bilden så kommer ni till bloggen eller sök på hannaofstockholm.blogg.se.
 
Kram Tyra
 
 

Svar på frågestund del 1

Hej! Nu kommer svaren på frågestunden del 1. Tar bara med frågorna eftresom att det blir lite rörigt annars men tack så jättemycket för alla fina kommentarer! 
 
Malin
Beskriv Markus med tre ord!
 
Markus är snäll, rolig, snygg och mycket mer men det är tre ord.
 
Malin
Hur träffades ni? 
 
Vi träffades genom Linnea som går i samma klass som Markus. Alltså jag känner Linnea eftersom att vi är grannar (jag flyttade hit för 2-3 år sedan) men hon går i en annan skola än mig. Så Markus och Linnea är ganska bra kompisar, Markus och jag klickade direkt när vi träffades.
 
Malin
Har ni pussats någon gång?

Haha! Ja, det är väl självklart ;) Eller?
 
Linnea
Kan inte Markus göra ett inlägg?

Jag får övertala honom. Men vad ska han skriva om? Ni får ge lite förslag <3 
 
Linnea
Vad gör du nu?

Sitter och svarar på frågor från frågestunden. Skitkul!
 
Linnea
Ses idag? Ringer dig nu ;)
 
Ja! Vi får gå halloween till grannarna, du kan komma hit nu om du vill <33 Eller menade du igår? Eftersom att kommentaren skrevs då haha, men ringer dig i alla fall. 
 
Anonym
Vad har du och Markus gjort som grovast?

Alltså jag vet inte riktigt om jag ska liksom säga det här på bloggen. Ta det enskilt med mig istället. Dessutom skriv vem du är!
 
Anonym
Hur länge har ni varit ihop?

Snart ett år! Vi blev ihop i början av Mars så lite kvar till ett år men ändå. 
 
Anonym
Bild på er tillsammans?

Kommer snart. Har ingen just nu på datorn men ska lägga upp det på bloggen. Om jag får för Markus förstås det är inte helt säkert. Ska fråga :)
 
Anonym
Heter du på instagram?

Min instagram e bara för de jag känner (privat) kanske i framtiden ska skaffa en till för alla bloggläsare och allt sånt. Men just nu vill jag inte ge ut mitt instagram namn.
 
Anonym
Hur gammal är Markus?

Han är 00a precis som jag alltså 13 år. 
 
Olivia
Favvo sminkmärke?
 
Svåårt.. Kanske Mabelline New York eller eyeslipsface.com (elf). Men har jättemånga så det är svårt att välja, men de är två jag gillar mycke!
 
Olivia
Favvo klädmärke?

Gillar H&M eftersom att det är väldigt billigt och har ibland snygga kläder. Men gillar även lite mer dyrare märken som Hollister, Abercrombie and Fitch och Ralph Lauren. Så det är också svårt att svara på!
 
Olivia
Bästa kompisar?

Alltså jag har flera väldigt bra och nära kompisar men min allra bästa kompis är Linnea. Fast älskar dig också som vän såklart! <3
 
Olivia
Bloggar du läser?

Kissie, Kenza, Nellie Berntsson, Misslisibell och Nickys.se!
 
Olivia
Bästa med Markus?

Att han är sjukt snäll och omtänksam och älskar att mysa och gosa! Haha! Men han finns verkligen alltid där för mig och är bäst. Älskar verkligen allt med honom. Han är sjukt snygg också. Så det går egentligen 
inte att välja bara en grej.
 
Olivia
Har ni hånglat?

Haha de du. Nejmen såklart vi har vi har ju varit ihop i typ ett år ;)
 
Olivia
Läägg upp video på vfm på dej och Markus!

Har faktiskt inte videofyme längre, jag tog bort det tyvärr. Men kanske kan skaffa det igen för att ha som bloggkonto. Men bara kanske.
 
Det var den första delen andra delen kommer senare idag eller kanske imorgon det beror på. Men i alla fall hejdå! 
 
Kram Tyra

Höst ♡

 
 
 
 
 
 
 
 
 Kram Tyra
 

Sno stilen av Blake Lively!

 

Tillfällig header

Seriöst sorry för den fula headern. Jag hade lite brottåm eftersom att man vill ju ha lite mer personlig header än blogg.se egna. Jag får faktiskt inte lägga ut för mycket bilder på mig själv på bloggen för mina föräldrar det är därför bilden inte är så tydlig på mig och jag håller för mitt ansikte. Headern kommer göras snyggare och jag kommer antagligen ändra lite på designen eftersom att jag inte är riktigt nöjd än men snart så.
 
Tack för alla frågor på frågestunden! De flesta är från mina kompisar som Mollie, Olivia, Linnea, Jonatan osv. Men även från lite andra vilket är otroligt kul. Redan bra respons känns ju kul. Även om statistiken är sjukt hemsk men jag tror att det är någo fel för det står att jag inte fått en enda besökare medan jag faktiskt fått en hel del mina kompisar och andra personer. Jag har dessutom tittat bloggen från en annan dator vilket även det borde göra att det i alla fall står att jag har en besökare. Förresten kommer alla svaren på frågestunden imorgon för er som missade det. Det är en väldigt liten och kort frågestund som mest är till för att ni läsare ska lära känna mig bättre.
 
Ska sova om ett tag kanske kommer flera inlägg eller ändringar med designen. Men gonatt i alla fall i fall att vi inte ses mer idag!
 
 
Kram Tyra
 

Mini haaul

Jag var på det lilla centrumet idag och shoppade lite behövande grejor. Inte direkt så jättemycket men visar det i allafall. Imorrn är det halloween spenderas nog med Markus eller Linnea. Vill ni ha tips på halloween sminkningar? Dessutom kommer svaren på frågestunden upp blir det tillräckligt många frågor får ni två delar men det är inte helt säkert. Men i varje fall det här är det jag köpte:    
 
  
 
 
 
Kram Tyra <3
 
 

Frågestund

Hej igen! Jag tänkte ha en frågestund så att ni kan lära känna mig lite bättre. Eftersom att bara mina kompisar hitills vet min blogg kommer jag antagligen inte få så många frågor men ändå. Ni kan fråga om mig och Markus, modefrågor, sminkfrågor, kompisfrågor eller vad som helst. Avslutas imorgon, torsdag ;) 
Kram Tyra <3

Ny blogg!

Hej, jag heter Tyra och är en tjej på tretton år. Efter att ha tjatat länge på mina föräldrar har jag nu fått skaffa en blogg. Här kommer ni få läsa om mitt liv, modetips, smink, fotografi och även ganska många "deepshit" inlägg. Jag kommer att göra många modeinlägg som budget vs lyx, sno stilen osv.
 
På fritiden brukar jag vara med vänner, dansa och rida. Jag rider på ett stall en gång i veckan så jag är egentligen ingen direkt hästtjej. Men såklart kommer det inlägg om ridningen lite då och då. Jag har ridit i 2 snart 3 år och min favorithäst på stallet är ett jättefint sto som heter Ally. Hon är jättepigg och älskar att hoppa. 
 
När jag blir stor så vill jag väldigt gärna jobba inom mode, smink eller fotografi, kanske även en bloggare. Jag kommer att försöka hålla bloggen uppdaterad mycket och skriva så många inlägg om dagen jag kan. I bloggen ska jag försöka lägga upp mycket bilder eftersom att jag bara älskar att fotografera. Jag håller på att fixa en ny header och göra en snygg design så jag förstår om ni inte tycker att det är så snyggt hittills. 
 
Jag har väldigt många bra kompisar men min allra bästaste bästis är nog Linnea. Vi har känt varandra i två år och klickade direkt. Jag har en pojkvän som heter Markus och han r nog de bästa som hänt mig, seriööst. Jag älskar honom skitmycke och vi kommer va ihop föörevigt! Vi blev ihop 3:e mars 2013, datumet man ALDRIG glömmer. 
 
Ja du, vad ska man säga mer? Hoppas ni kommer att gilla min blogg! 
 
Kram Tyra <3