Arg på mig själv!

Seriöst. Jag är arg på mig själv, jag har inte gjort ett enda blogg inlägg idag. Dagen har spenderats tillsammans med Markus och vi har varit hemma hos honom. Jag har inte haft någon tid att blogga, jag liksom glömde bort. Jag förstår ju själv att jag verkligen förlorar massa läsare genom att inte uppdatera. Det var verkligen inte med mening att det skulle bli såhär. Nu måste jag verkligen börja ta bloggen på allvar och uppdatera mycket och ofta. Tyvärr så börjar skolan igen imorgon, det känns så himla trist. Jag orkar bara inte. Nu är nästa lov att längta efter jullovet, om så himla lång tid. Jag orkar på riktigt inte vänta längre. 
 
Imorgon ska jag försöka att blogg så mycket som möjligt. Men det kommer vara ganska svårt eftersom att det är skola. Men det kanske blir små korta mobilinlägg under dagen. Vem vet? Jag ska verkligen försöka! 
 
Kram Tyra

Restaurang

Hej! Förlåt så sjukt mycket för den dåliga bloggingen idag. Men vi har varit på ett rätt så tråkigt musem och jag har inte kunnat blogga något. Killen bakom oss e så sjukt snygg haha! Jag ch Alice kanske går och frågar om nummer sen ;) Har just laddat ner mobilappen blogg.se så det här är mitt första mobilinlägg. 



Kram Tyra


Daagen

Hej! Förlåt för den dåliga updaten idag men vaknade 11 och har bara hunnit äta frukost och fixat i ordning mig. Alice åker hem imorgon så hon sover över här idag också. Familjerna ka typ åka till morderna museet idag, jag vet inte riktigt vad som finns där och så men ändå. Efter museet går vi lite i stan och efter det blir det bio. Vi ska se på en film som heter IRL (In Real Life). Det handlar typ om en kille som är ganska "töntig" i skolan och blir lite halft mobbad, men på nätet är han typ jättepopulär och sånt, Vet inte exakt hur man ska förklara men aja. Maybe att det blir en videoblogg lite senare idag, men det är absolut inte säkert. Jag har just skaffat videofyme så följ mig gärna där. Jag heter "tyraforsberg". Ville bara uppdatera bloggen lite, vi hörs senare :)
  
 
Kram Tyra

Alice blogg!

Hej på er! Många inlägg görs idag då det är så himla sjukt kul att blogga. Jag och Alice spelade in en videoblogg där vi svarade på lite frågor och liksom lottade ut frågor till varandra. Men filmen blev för lång och vi orkade vika ihop alla lappar och börja om. Dessutom blev allt helt fel och jättekonstigt. 
Men i alla fall det här inlägget var tillägnat åt Alice eftersom att hon just skaffat en ny blogg, efter att jag tjatat lite på henne. Jag har hjälpt henne lite med headern och sånt, men hon fick komma med önskemål. Resten har hon fixat helt själv :) Jag har bara visat hur man lägger in headern och hur man använder vissa program osv. Men hon förtjänar faktiskt att ni tar er en titt! 
 
 
Kram Tyra

Svar på frågestund del 2

Gud förlåt att det blev så sent! Var absolut inte mening, har inte riktigt haft tid. Men nu kommer resten av svaren.
 
Lollo
Kan du ha en frågestund med Markus?

Kanske det! Det får bli om ett tag, när jag skaffat lite flera följare till bloggen. Om ni väldigt gärna vill ha det är det bara att påminna mig snart igen. 
 
Lollo
Bild på Markus?

För det första har jag ingen på den här datorn (min skoldator) och för det andra så vill nog inte Markus att jag ska göra det. Men kan fråga, kanske kommer om ett tag :)
 
Lollo
Kan du ta bild på när ni pussas? Eller har ni någonsin gjort de??

Kanske kan ta en bild som täcker våra ansikten lite för ingen av oss vill egentligen inte lägga ut massa bilder på oss själva. Och ja, vi har gjort de.
 
Joonatand
Hur går det med Markus?

HAHAHA jonatand kommer ju aldrig sluta garva. Sorry för att jag inte la in resten av din kommentar, men det blir så rörigt då. Men ja det går superbra med Markus, vi är bäst ;)
 
Anonym
Varför håller du för ditt huvud på bilden?

För att jag inte vill att vem som helst i världen ska se hur man ser ut men även för att mina föräldrar inte vill att jag lägger ut allt för många bilder på mig själv på nätet. Jag vet att det ser jättekonstigt ut på headern, men jag ska snart ändra den och göra den mycket snyggare! Bilden är tagen med datorn, borde tagit med systemkameran egentligen. Men aja, snart gör jag en ny :)
 
Linneaa:
Beskriv din drömdag :)

Det är helg.
Jag vaknar klockan 10 med Markus vid min sida.
Vi går ner och äter pannkakor till frukost.
Sedan ringer Linnea och undrar om vi vill ses. 
Linnea kommer hem till mig och vi alla tre pratar om allt och inget. Linnea sitter i fåtöljen och jag och Markus ligger ner i soffan.
Mamma ropar att maten är klar. Vi går ner och äter allihopa.
Efter maten går Linnea hem, hon ska på en aktivitet.
Jag och Markus går upp till mitt rum och myser länge. Tills mamma igen ropar att maten är klar.
Till middag blir det pizza. Mamma och pappa har beställt till oss. 
Efter maten myser och gosar vi lite till och tittar på en film. 
Sedan sover Markus över igen. 
 
Haha, det kanske inte var min drömdag men min favoritdag kanske man mer ska kalla det för. En drömdag skulle vara en dag i NYC med Linnea och Markus. Där jag och Markus har ett eget stort hotellrum och vi shoppar loss!
 
Markus
Hej bäästa älskling <33 Skitfiin blogg och bild på dej älskar dig mer än alllt. 

Heej älsk <33 Tack så mycket, älskar dig meest! Nu kommer alla bli skitarga för att jag la in en grej som inte var en fråga, jag som sagt att jag inte ska göra det. Men seriöst man kan ju inte bara säga nej till den här kommentaren. Älskar dig Markus :) <3
 
Vera, www.nattstad.se/verajonsson
Hur träffades du och din pojkvän?

Genom min bästa kompis Linnea, dom går i samma klass. Jag har i den första delen beskrivit lite mer. 
 
Vera, www.nattstad.se/verajonsson
Hur blev ni ihop?

Sånna här frågor vill ju ganska många få reda på så jag tänkte göra ett separat inlägg om hur vi blev ihop faktiskt. Det är en ganska "lång" historia som passar bättre i ett enskilt inlägg faktiskt. Kom ihåg att påminna mig så ska jag se till att inlägget kommer snart. 
 
Vera, www.nattstad.se/verajonsson
Ska vi ha ett länkbyte någon gång?

Ja självklart! Skulle vara jätteroligt, kollade in din blogg. Superfin :) Du har just fått en ny läsare. 
 
Mollie
Vad har du och Markus gjort? (grovast haha)

Haha! Vill inte riktigt skriva det här på bloggen. Förlåt.. Men vi kan ta det enskilt sedan men jag kan säga dig att det är mer än eller försej fråga privat sen ist :)
 
Mollie
Vad gillar du att göra?

Vara med vänner och Markus. Gillar även att blogga och titta på olika mode och sminkvideos på youtube. Dessutom gillar jag att rida!
 
Mollie
Vad brukar ni göra tillsammans?

Det är verkligen jätteolika. Ibland åker vi till centrum eller stan och går runt i affärer och myser. Ibland är vi med andra kompisar och har roligt. Ofta myser vi i en soffa eller säng. Typ lite sånt, men ganska olika från gång till gång. 
 
Anonym
Vad använder du för kamera?

Jag har en Canon EOS 550D som jag har fotat en del till bloggen med.
 
Anonym
Kan du inte lägga upp flera bilder?

Jo visst kan jag det. Ska verkligen försöka att lägga upp så många bilder som möjligt. Tack för tipset :)
 
Cecilia
Hur gammal är du?

Jag är född 2000 vilket innebär att jag är tretton år och ska fylle fjorton 2014. 
 
Ulla, www.ullan.blogg.se
Hur blev du och din pojkvän ihop?

Somsagt kommer ett separat blogginlägg om det :)
 
Ulla, www.ullan.blogg.se
Bild på honom?

Kanske kommer senare, om jag får lägga upp det för honom!
 
Tack så jättemycket för alla frågorna. Jag hoppas att ni har lärt känna mig lite bättre nu. Så hörs vi snart!
 
 
Kram Tyra

Nyytt

Nu är Alice äntligen här. Yey! Hon kom ungefär halv fem så vi har varit här hemma tillsammans ett tag nu. Har även varit på Maxi en sväng för att mamma skulle storhandla och då hängde jag med. Fick nytt schampo och balsam ifrån TRESemmé. Ska bli kul att få testa då jag aldrig provat det förut. En flaska innehåller 900 ml vilket är väldigt mycket enligt mig, perfekt! Då håller det mycket längre. Ni kan få en first inpression om ni vill, det är bara att kommentera. 79 kr/st, bra pris för 900 ml enligt mig. Hur den är återstår att se!
 
 
Kram Tyra
 

Bad boys - Zara Larsson

 
 
Kram Tyra

Vill ha från nelly.com!

 
Vinterjackan ifrån Svea hittar du HÄR
Leopard linnet finns HÄR
Looks like trouble t-shirt hittar du HÄR
Den svarta spets topen hittar du HÄR
Geek t-shirt finns HÄR
 
 
Kram Tyra

Bullbak

 
 
 
 
Kram Tyra